Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Data Studio
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Antivirus King Soft
36 $
Brand
KIS9
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
In aceste vremuri ale download-urilor si serviciilor Internet always-on, China si Romania au devenit cele mai provocatoare medii care se pot furniza o analiza robusta pentru serviciile de firewall si antivirus localizate intre PC-ul dumneavoastra si conexiunea de internet, in care ati investit atat de multi bani.

De fapt, aici discutam despre 2 motoare de scanare a malware-ului care lucreaza impreuna pentru a realiza o imagine generala a activitatilor de pe calculatorul dumneavoastra, impreuna cu o cercetare si o dezvoltare extinsa a echipelor din Beijing, care furnizeaza actualizari zilnice automate a bibliotecilor de virusi prin Internet.

Cand te aflii sub presiunea crescuta a atacurilor asupra PC-ului tau, aplicatiilor, a retelei si a spyware-ului browserelor, o scanare cu Kingsoft Internet Security iti va aduce linistea in suflet.

Kingsoft Internet Security 9 a castigat premiul VB100 in decembrie 2008. Inca odata in plus, KIS 9 a trecut barajul de teste ale atacurilor cu virusi, incercarile de spargere, si a iesit victorius in rundele de testare din laboratoarele VB100.
Din Gura in Gura